Otsonivedellä tulee puhdasta – mahdollista uudella EORG teknologialla! 


Otsonivesi on vanha keksintö, mutta suomalaisvetoinen EOD Europe on kehittänyt uuden teknologian tehdä otsonivettä helposti ja edullisesti missä tahansa, missä verkkovirtaa on saatavilla. EORG teknologian tuotevariaatioita löytyy kaikkiin tarkoituksiin missä halutaan desinfiointia ilman mitään kemikaalijäämiä. 

EOD -veden, eli otsonoidun veden valmistus

EOD vesi tehdään peruspuhtaasta vedestä, upottamalla veteen verkkovirtaan kytketty EORG yksikkö. Yksikkö hajottaa vedessä olevaa happea otsoniksi, mikä tekee vedestä väliaikaisesti desinfioivaa. Otsonoitu vesi säilyttää desinfioivan ominaisuutensa siihen saakka, kunnes otsoni hajoaa takaisin hapeksi. Tämän vuoksi otsonivesi puhdistaa ekologisesti ja terveellisesti ilman pesuainejäämiä. 

Mihin otsonivesi soveltuu? 

EOD otsonivesi soveltuu kaikkeen puhdistamiseen kotona, suurtalouskeittiöissä, julkisissa tiloissa ja tuotantotiloissa. Otsonivesi puhdistaa lian, sekä desinfioi. Se on erinomainen myös kasvinsuojeluun, suojaamalla esimerkiksi homeilta. Otsonivesi soveltuu myös esimerkiksi kasvisten pesemiseen, ilman jäämiä. Elintarvikkeilla otsonivesi puhdistamisen lisäksi parantaa säilyvyyttä. EORG teknologialla voidaan myös puhdistaa juomavesi.

Lue tästä Puutarha-Sanomien tammikuussa 2021 julkaisema artikkeli EOD otsoniveden käyttökokemuksista kasvinsuojelussa:https://puutarha-sanomat.fi/arkistot/19066

Otsoniveden turvallisuus

Teknologian tuottama otsonoitu vesi on täysin turvallinen ihmisille, eläimille ja kasveille, mutta se tutkitusti eliminoi kaikki mikrobit mukaan lukien virukset, bakteerit, hiivat, homeet ja alkueläimet. Koska otsoni tehdään veden sisältämästä hapesta, mitään ei lisätä veteen ja otsoniveden desinfioivat ominaisuudet säilyvät niin kauan kun otsonia on vedessä. Haihtuessaan otsoni käytännössä hajoaa takaisin hapeksi, jolloin otsoni ei haihdu sellaisenaan ilmaan. 

Otsonivedellä koronaa vastaan 

EOD Europe tekee tutkimusyhteistyötä useiden laboratorioiden kanssa, muun muassa yliopistotasolla University of the West of Scotland'in kanssa, jossa on tutkittu otsoniveden vaikutusta nykyiseen koronavirukseen ja todettu otsoniveden tehoavan myös siihen.

Ohessa linkki artikkeliin, joka on julkaistu yhteistyön myötä: 

Otsonoidun veden hyödyt on tunnettu ja tieteellisesti osoitettu jo aikaa sitten, mutta vasta uuden EORG teknologian myötä toteutus on riittävän taloudellinen, jotta se voidaan toteuttaa järkevään hintaan eri kokoisissa yksiköissä. EORG teknologia onkin jo käytössä Suomessa teollisuudessa, kunnissa ja esimerkiksi kouluissa.

Tutustu tuotteisiimme ja ota tarvittaessa yhteyttä myyntiin!  EORG tuotteista löydät sopivan vaihtoehdon aina kotitalouskoosta teolliseen toteutukseen. Testikäyttöön on helppo tilata Mini-tuottemme, jolla pääset vaikka heti todentamaan vaikutukset. Palveleva.

Palveleva 100 % suomalainen perheyritys.

Reilu.

Aina reilut ja tingityt hinnat näkyvissä verkkokaupassa.
 

Turvallinen.

Asioit turvallisesti verkkokaupassa ja tavoitat meidät myös puhelimitse.

Joustava.

Edulliset kuljetukset haluamaasi osoitteeseen kaikkialle Suomessa!

Liity maatalouskoneet.fi verkkoedunsaajaksi

maatalouskoneet.fi © 2020
Loading...