Palautusehdot

1. Palautus-, vaihto- ja peruutusoikeus

Palautus- ja peruutusoikeus koskee kuluttaja-asiakkaita. Yrityskaupassa palautusoikeus on vain, mikäli toimitettu tuote on tilauksesta poikkeava. Palautus-, vaihto- ja peruutusoikeus ei koske sivustolla esiteltyjä käytettyjä koneita ja laitteita.  

 

Kuluttaja-asiakkaalla on verkkokauppamme kautta tilattujen ja toimitettujen tuotteiden osalta 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen on oltava alkuperäispakkauksessaan, käyttämätön, virheetön ja jälleenmyyntikelpoinen. Kauppahinta palautetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille palautuskulut vähennettynä, kun palautus on vastaanotettu, käsitelty ja hyväksytty. Kaikissa palautusta ja vaihtoa koskevissa tilanteissa asiakkaan tulee olla yhteydessä verkkokauppaan 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta palautuksen sopimiseksi. Sopimatta palautetuista tuotteista asiakas vastaa kaikista palautuksesta aiheutuneista kuluista.

 

Asiakkaan tulee olla yhteydessä verkkokaupppaan saadakseen palautusdokumentit. Palautuskulut veloitetaan asiakkaalta.

 

Mikäli asiakas on tilannut väärän tuotteen, voidaan tuote vaihtaa. Asiakas vastaa vaihdosta aiheutuvista kustannuksista. Mikäli toimitettu tuote on tilauksesta poikkeava, maatalouskoneet.fi vastaa vaihdosta aiheutuvista kustannuksista.

 

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus kuluitta, mikäli se tapahtuu ennen tuotteen luovuttamista toimitukseen. Mikäli kuluttaja ei halua vastaanottaa tilaustaan, tulee hänen ottaa yhteyttä maatalouskoneet.fi asiakaspalveluun mahdollisimman pikaisesti.

 

Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on yrityksellä oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen. 


Palveleva.

Palveleva 100 % suomalainen perheyritys.

Reilu.

Aina reilut ja tingityt hinnat näkyvissä verkkokaupassa.
 

Turvallinen.

Asioit turvallisesti verkkokaupassa ja tavoitat meidät myös puhelimitse.

Joustava.

Edulliset kuljetukset haluamaasi osoitteeseen kaikkialle Suomessa!

Liity maatalouskoneet.fi verkkoedunsaajaksi

maatalouskoneet.fi © 2020
Loading...