FJ Dynamics automattiohjauksen tekninen tuki - maatalouskoneet.fi:n ammattilaiset apunasi

Maatalouden tehokkuus ja tarkkuus ovat nykyaikaisen viljelyn kulmakiviä. Me maatalouskoneilla olemme ylpeitä voidessamme edustaa jälkiasennettavien automaattiohjausten huippua eli FJ Dynamicsin automaattiohjausjärjestelmiä Suomessa. Huippuluokan teknologia vaatii vertaansa vailla olevaa tukea, jotta voit maksimoida hommien onnistumisen. Tässä kirjoituksessa avaamme, miten tekninen tuki maatalouskoneet.fi:llä toimii. 

 

maatalouskoneet.fi tukitiimin ydin: Jim ja Markus vastaavat asiakkaiden tukipyyntöihinja auttavat asiakkaitamme etänä ympäri Suomen. 

Laaja valikoima ratkaisuja:

Tarjoamme koko FJ Dynamicsin automaattiohjausvalikoiman, mukaan lukien edistykselliset AT1 ja AT2 sähköisillä ohjauspyörillä sekä tätä kirjoittaessa keväällä 2024 uutuutena AH1 hydraulinen automaattiohjausjärjestelmä. AH1 soveltuu sekä avoimeen, että suljettuun järjestelmään. FJ Dynamics tuotteissa ovat myös saatavilla lananohjausjärjestelmä, sekä tämän kevään toisena uutuutena ajo-opastin. 

Ammattimainen ja omistautunut tukitiimi

Ensimmäisenä FJ Dynamicsin maahantuojana ja jälleenmyyjänä Suomessa meillä on ainutlaatuinen ymmärrys ja kokemus näistä järjestelmistä. Tiimillämme on kokemusta aina asennuksesta käyttöön, joka on rakentunut sekä koulutusten, että käytännön työn myötä vankaksi. Meillä on myös jatkuva yhteys sekä valmistajan tuotekehitykseen, että tekniseen tukeen, josta saamme uusimmat tiedot ja tuen tarvittaessa. 

Nopea ja saavutettava tuki

Saavutat teknisen tukemme puhelimitse tai sähköpostilla helposti, ja reagoimme tukipyyntöihin mahdollisimman pian, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tukemme toimii loistavasti etänä ja tarvittaessa käytämme apuna esimerkiksi videoita ja kuvia. Myös FJ Dynamics YouTube-kanavalta löydät helposti seurattavat opastusvideot, joita voi käyttää tuotteiden mukana tulevien ohjeiden lisäksi. 

Jatkuva kehitys ja asiakastyytyväisyys

Maatalouden ammattilaisena aika on arvokasta, ja siksi olemme täällä varmistamassa, että saat laitteistasi parhaan hyödyn.

Tekninen tukemme on suunniteltu palvelemaan juuri sinun tarpeitasi, olipa kyseessä pieni kysymys tai suurempi haaste. Arvostamme avointa ja rehellistä puhetta asiakkaiden kanssa, ja pyrimme ratkaisemaan ongelmat mahdollisimman tehokkaasti ja hyvällä meiningillä.

Mikäli haluaisit kysyä lisää tai apua oikean FJD tuotteen valinnassa, ole meihin yhteydessä! Kartoitamme tarpeesi ja voimme ehdottaa juuri sinulle parasta ratkaisua. 




Palveleva.

Palveleva 100 % suomalainen perheyritys.

Reilu.

Aina reilut ja tingityt hinnat näkyvissä verkkokaupassa.
 

Turvallinen.

Asioit turvallisesti verkkokaupassa ja tavoitat meidät myös puhelimitse.

Joustava.

Edulliset kuljetukset haluamaasi osoitteeseen kaikkialle Suomessa!

Liity maatalouskoneet.fi verkkoedunsaajaksi

maatalouskoneet.fi © 2024
Loading...