USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET eli UKK

Keräsimme tähän listan meiltä usein kysytyistä kysymyksistä. Mikäli et löytänyt vastausta tästä kysymykseesi, ole yhteydessä meihin joko puhelimitse tai sähköpostilla. 

En löydä oikean kokoista ketjua renkaalleni
Kokovalikoimamme on laaja, mutta joskus yhteensopivuustietoja ei ole merkitty verkkokaupan valikoimaan. Ota yhteyttä meihin ja katsotaan yhdessä renkaaseen oikea ketju!

Mikä on ketjujen toimitusaika?

Suuri osa tuotteista löytyy suoraan varastostamme, jolloin toimitusaika on noin 2-5 päivää, riippuen kuljetusyritysten jakoreiteistä. Koska valikoimamme kuitenkin on laaja ja menekki sesonkiaikaan suurta, toimitusaika vahvistetaan jokaiselle tilaukselle erikseen. Mikäli tuotetta ei löydy suoraan toimitusvarastosta on toimitusaika keskimäärin 7-14 pv. 

Mitä ketjun hintaan sisältyy?
Ketjun hinta sisältää aina ketjuparin, eli ketjut kahteen renkaaseen. 
Paketissa on mukana myös kaikki ketjujen kiinnittämiseen tarvittavat lukot ja osat. Löydät tarvittaessa lisää varaosia ja lisäketjua verkkokaupastamme. 

Miten ketjut asennetaan?
Kaikki ketjut on helppo asentaa yhden miehen voimin. Tarvittaessa opastamme kiinnittämisessä puhelimitse.  

Miten verkkokaupan tuotteet toimitetaan? 
Yli 34 kg painoiset tuotteet toimitetaan rahdilla suoraan annettuun osoitteeseen. Kevyemmät paketit toimitetaan yleensä postin toimipaikkaan. Toimitamme koko Suomen alueelle, myös Ahvenanmaalle. Katso lisää toimituskuluista toimitusehdot sivuilta. 

Mitä automaattiohjaus vaatii traktorilta? 
Automaattiohjaus voidaan asentaa traktoriin, puimurin tai mihin muuhun tahansa ajettavaan ja ohjauspyörällä ohjattavaan koneeseen, jossa on ohjaustehostin. FJ Dynamics automattiohjaus on erityisesti suunniteltu jälkiasennettavaksi, joten sen voi myös tarvittaessa vaihtaa sellaisenaan tai 
siirtosarjan avulla toiseen ajolaitteeseen.

Miten tuotteiden maksaminen tapahtuu?
Maksutapoja on tarjolla laajasti. Verkkokaupassa voit valita maksatko Paytrailin palvelun kautta esimerkiksi suoraan tilisiirtona tai muilla yleisimmillä maksutavoilla vai haluatko meidän suoran laskutuksen. Laskutusta varten tarvitaan joko Y-tunnus tai henkilöasiakkaalta syntymäaika. Voimme myös
tarjota rahoitusta tai leasingiä. Voit tutustua maksuvaihtoehtoihin lisää tämän linkin kautta tai ottaa yhteyttä myyntiin

Voinko muokata tai peruuttaa tilauksen? 
Tilausta voi muokata niin kauan kuin se ei ole lähtenyt meiltä toimitukseen. Mikäli tilaus on toimituksessa tulee toimituksen peruuttamisesta tai palautuksesta olla meihin yhteydessä mahdollisimman pian. Katso lisää peruutus- ja palautusehdoista tästä. 

Minulla on kysymys hankkimastani tuotteesta, mistä saan lisätietoa? 
Otahan yhteyttä meihin ja autamme mielellämme! 

Millainen takuu tuotteilla on? 
Uusilla tuotteilla on yleisesti normaali valmistusvirheet kattava vuoden takuu. Takuu ei kata kulutusosia. 
Käytetyt koneet myydään siinä kunnossa kuin ne kaupantekohetkellä ovat eikä niillä ole vaihto- tai palautusoikeutta. Tarjoamme aina mahdollisuuden tutustua ostettavaan tuotteeseen ennen kaupantekoa. 

Miten tilaan varaosia hankkimalleni tuotteelle? 
Mikäli varaosaa ei löydy suoraan verkkokaupasta, ole yhteydessä myyntiimme. Välitämme kaikkiin myymiimme uusiin koneisiin ja laitteisiin myös varaosat. Kauttamme saat myös yleisimpiä maatalouskoneiden kulutusosia joista voit tiedustella lisää vaikka soittamalla meille.  

Missä voin tavata teidät? 
Varastomme sijaitsee Keski-Pohjanmaalla Vetelissä, jossa meillä on myös pieni myymälä. Tervetuloa käymään paikanpäälle! Pyrimme osallistumaan Suomessa suurimmille maatalousalan messuille ja löydät tapahtumakalenterin tämän linkin kautta. Meidät tavoitat hyvin myös puhelimitse, sekä olemme aktiivisia sosiaalisessa mediassa; seuraa meitä vaikka Instagramissa tai Facebookissa. Julkaisemme pidempiä videoita silloin tällöin Youtubessa

Otatteko vaihdossa käytettyjä koneita?
Tarjoa meille konetta joko vaihdossa tai suoraan. Välitämme myös koneita asiakkaillemme. 


En löytänyt haluamaani tuotetta valikoimistanne

 Mikäli tuote olisi sellainen, joka mielestäsi kuuluisi valikoimaamme, ota meihin yhteyttä! Kehitämme valikoimaamme jatkuvasti ja otamme mielellään vinkkejä vastaan. Voi myös olla, että meillä on kyseinen tuote saatavilla, mutta sitä ei vielä näy verkkokaupassamme. 



Palveleva.

Palveleva 100 % suomalainen perheyritys.

Reilu.

Aina reilut ja tingityt hinnat näkyvissä verkkokaupassa.
 

Turvallinen.

Asioit turvallisesti verkkokaupassa ja tavoitat meidät myös puhelimitse.

Joustava.

Edulliset kuljetukset haluamaasi osoitteeseen kaikkialle Suomessa!

Liity maatalouskoneet.fi verkkoedunsaajaksi

maatalouskoneet.fi © 2024
Loading...