Pihat ja pihatiet kuntoon Texasin malliin!

Talven aikana valikoimamme on alkanut täydentyä Texas pienkoneilla, jotka soveltuvat hyvin niin kotitalouksien, kuin taloyhtiöidenkin käyttöön. Texas merkiltä löytyy välineet kulkuväylien ja viheralueiden ylläpitoon niin kesällä kuin myös talvella, sekä pienkoneet puutarhanhoitoon. Useista tuotteista on saatavilla, sekä polttomoottorikäyttöinen vaihtoehto, että sähköakulla käytettävä versio. 


Texas on valmistanut puutarhanhoitoon soveltuvia tuotteita jo vuodesta 1983. Pääpaikka on Tanskassa, josta myös koneet tulevat suoraan meille. Moottoroiduista laitteista valikoimissa on sekä polttomoottorilaitteita, että suosiotaan kasvattavia akkukäyttöisiäkin pienkoneita. Akkukoneissa etuna on akun monikäyttöisyys, sillä samalla akulla voi käyttää kokonaista sarjaa Texas tuotteita, kuten 58 voltin akun tapauksessa esimerkiksi trimmeriä, lehtipuhallinta ja ruohonleikkuria muun muassa. Akkukäyttöisistä koneista hyvä esimerkki ovat 58 V akulla toimivat moottorisahat. Sähkösahoilla tehtävää työtä on usein oksinta tai lyhytkestoiset puutyöt, mutta tarvittaessa saadaan isokin puu kaatumaan. Akkukäyttöiset moottorisahat ovat löytäneet kannattajakuntaansa myös moottorisahaveistossa, jolloin työskentelyä voidaan suorittaa myös sisätiloissa pakokaasupäästöjen puuttuessa. 


Polttomoottorikoneista ensimmäisiä valikoimassamme ovat olleet Combi monitoimilaitteet, joihin omassa käytössä on tällä hetkellä liitetty lumilinko-osa. Lumilingon lisäksi koneeseen on saatavana puskulevy ja harjapää, mikä jatkaa Combi laitteen käyttökelpoiseksi myös kaikille muille vuodenajoille. King lumilinko on samaa sarjaa mutta kiinteällä lumilinko-osalla. Kaikissa lumilinkomalleissa on lumella hyvin pitävät renkaat, mutta testasimme silti linkoja vielä lumiketjuilla; jo valmiiksi hyvä pito parani entisestään, joten lumilingon kaveriksi ketjut on käyttömukavuutta lisäävä hankinta. Meiltä valikoimasta löytyy myös sopivat ketjut kaikkiin lumilinkoihin. 


Keväiden liukkaiden aikaan kannattaa vilkaista myös hiekoitinvalikoima, josta löytyy viskahiekottimet helppoon käytävien hoitoon. Viskahiekottimella hoituu myös kevään lannoitukset, sekä tarvittaessa nurmikon tasainen kylvö helposti. Tutustu verkossa malleihin! 


Texasin valikoima meillä laajenee vähitellen kesää kohti. Mikäli haluat saada ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja valikoiman päivittymisestä, seuraa meitä Facebookissa ja liity sähköpostilistallemme verkkoedunsaajaksi maatalouskoneet.fi sivuilla. 
Palveleva.

Palveleva 100 % suomalainen perheyritys.

Reilu.

Aina reilut ja tingityt hinnat näkyvissä verkkokaupassa.
 

Turvallinen.

Asioit turvallisesti verkkokaupassa ja tavoitat meidät myös puhelimitse.

Joustava.

Edulliset kuljetukset haluamaasi osoitteeseen kaikkialle Suomessa!

Liity maatalouskoneet.fi verkkoedunsaajaksi

maatalouskoneet.fi © 2024
Loading...