Rahoitus tai leasing – Jousta ja säästä maatalouskoneiden hankinnassa

Useat asiakkaamme kysyvät kauttamme rahoitusvaihtoehtoja kaupan yhteydessä. Rahoituksella voi vaikuttaa kannattavuuteen ja tehokkuuteen kun resurssien käyttö on suunniteltava tarkoin. Voimme tarjota kaikkiin yritysten y-tunnuksella tehtyihin ostoihin, joko perinteistä rahoitusta tai leasing-rahoitusta. Myös yksityisasiakkaillemme meillä on tarjota vaihtoehtoja. Voit kysyä meiltä lisää tarjoamistamme rahoitusvaihtoehdoista! Tässä kuitenkin ietoa leasing -rahoituksesta yleisesti: 

Mikä on leasing-rahoitus?

Leasing-rahoitus tarkoittaa pitkäaikaista vuokrausta ennalta sovitulla vuokralla ja vuokra-ajalla.  Leasingin myötä pääomaa ei tarvitse sitoa käyttöomaisuuteen. Leasing-vuokrauksen avulla budjetointi ja rahoituksen suunnittelu helpottuvat huomattavasti.

Leasingin hyödyt asiakkaalle

Leasing-rahoituksen avulla voit hankkia tarvitsemasi laitteet ja työvälineet silloin kun ne tarvitset. Tässä suurimmat hyödyt leasingin käyttämiselle: 

  • Nopea ja joustava rahoitus: Leasing-rahoitus järjestyy nopeasti ja joustavasti, jolloin saat tarvitsemasi laitteet käyttöön nopeasti.
  • Ei pääoman sitomista:Vuokrakohde toimii vakuutena, joten muita vakuuksia ei pääsääntöisesti tarvita.
  • Helppo budjetointi:Kiinteä kuukausivuokra helpottaa budjetointia ja rahoituksen suunnittelua.
  • Ajanmukaiset laitteet:Laitekanta pysyy ajan tasalla ilman suuria kertainvestointeja.
  • Helppo prosessi: Täytämme hakemuksen puolestasi ja saat tarjouksen sähköpostiisi. Tarjouksen perusteella voit allekirjoittaa sopimuksen sähköisesti. 


Leasing-vuokrauksen helppous

Leasing-vuokrauksen avulla voit hankkia tarvitsemasi työvälineet ja laitteet. Saat tuotteen heti käyttöösi ja maksat kiinteää vuokraa valitsemasi leasingajan. Vuokrakauden lopussa voit päättää, haluatko ostaa laitteen, palauttaa sen, tai jatkaa vuokrausta. 

Kiinteä kuukausihinta koko sopimuskauden ajan tekee budjetoinnista ja toiminnan suunnittelusta helpompaa. Kiinteän hinnan ansiosta vältyt yllätyskuluilta, jolloin kassavarat vapautuvat muuhun käyttöön.

Etsimme asiakkaallemme parhaan ratkaisun kokonaisuuden kannalta. Kumppaneinamme Leasingille mm. Grenke. Kysy meiltä lisää rahoitusvaihtoehdoistamme juuri sinun konekaupalle!    
Palveleva.

Palveleva 100 % suomalainen perheyritys.

Reilu.

Aina reilut ja tingityt hinnat näkyvissä verkkokaupassa.
 

Turvallinen.

Asioit turvallisesti verkkokaupassa ja tavoitat meidät myös puhelimitse.

Joustava.

Edulliset kuljetukset haluamaasi osoitteeseen kaikkialle Suomessa!

Liity maatalouskoneet.fi verkkoedunsaajaksi

maatalouskoneet.fi © 2024
Loading...